Marketingové využití Instagramu v neziskové organizaci - Peštová, Monika; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi, jak lze využít marketingový potenciál sociální sítě Instagram v neziskové organizaci. Hlavním cílem této práce je navržení marketingové strategie pro neziskovou organizaci Tamjdem o.p.s. a následné zvýšení povědomí o organizaci prostřednictvím této sítě. V této práci mohou jiné neziskové organizace, které nemají s Instagramem mnoho zkušeností, získat návod, jak využívat tuto opomíjenou sociální síť a také jak se skrze ni zviditelnit.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses