Systém motivace, hodnocení a odměňování obchodního týmu a jeho komparace v malé vs. v korporátní společnosti - Beranová, Alžběta (2019)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku systémů motivace, hodnocení a odměňování obchodního týmu a jejich porovnání v malé a korporátní společnosti. Cílem této práce je pochopení systémů ve vybraných společnostech, jejich porovnání, zhodnocení a následná formulace doporučení. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první části je na základě odborné literatury objasněna základní terminologie a teorie týkající se motivace, hodnocení a odměňování. Druhá část je věnována systémům motivace a odměňování ve dvou zkoumaných společnostech, kde jsou tyto systémy nejdříve představeny a poté porovnány. Následují rozhovory se zaměstnanci jednotlivých společností. Na konci práce je zhodnocení těchto systémů a formulace doporučení.