Systém motivace, hodnocení a odměňování obchodního týmu a jeho komparace v malé vs. v korporátní společnosti - Beranová, Alžběta; Křenková, Eva; Kyjánek, Bohuslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku systémů motivace, hodnocení a odměňování obchodního týmu a jejich porovnání v malé a korporátní společnosti. Cílem této práce je pochopení systémů ve vybraných společnostech, jejich porovnání, zhodnocení a následná formulace doporučení. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první části je na základě odborné literatury objasněna základní terminologie a teorie týkající se motivace, hodnocení a odměňování. Druhá část je věnována systémům motivace a odměňování ve dvou zkoumaných společnostech, kde jsou tyto systémy nejdříve představeny a poté porovnány. Následují rozhovory se zaměstnanci jednotlivých společností. Na konci práce je zhodnocení těchto systémů a formulace doporučení.
Vedoucí práce: Eva Křenková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses