Nové trendy v námornej doprave - Šišková, Alexandra (2019)
Cieľom práce je analyzovať stav námornej dopravy a jej narastajúci význam. Ďalším cieľom je popísať aktuálny stav stretegických aliancií na trhu kontajnerovej námornej dopravy.