Nové trendy v námornej doprave - Šišková, Alexandra; Sato, Alexej, 1952-; Rožek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cieľom práce je analyzovať stav námornej dopravy a jej narastajúci význam. Ďalším cieľom je popísať aktuálny stav stretegických aliancií na trhu kontajnerovej námornej dopravy.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses