Ocenenie ČSOB, a.s. - Jarabicová, Martina; Hrdý, Milan; Kesely, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cieľom tejto diplomovej práce je stanovenie trhovej hodnoty Československej obchodnej banky, a. s. Teoretická časť práce sa zaoberá charakteristikou bankového sektoru Českej republiky. Ďalej sú na teoretickej úrovni predstavené oceňovacie metódy použiteľné pri ocenení finančných inštitúcií. Praktická časť úvodom popisuje predmet ocenenia. Nasledujú analýzy – finančná a strategická – na základe ktorých je ďalej zostavený finančný plán. Samotné ocenenie predmetu ocenenia vychádza z použitia dvoch metód. Výsledkom prevedeného ocenenia je výsledná hodnota Československej obchodnej banky, a. s. stanovená výnosovým spôsobom.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses