Námořní přeprava mezi EU a USA - Němec, Adam; Hinčica, Vít; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Práce se zabývá námořní přepravou mezi EU a USA a jejím významem pro vzájemný obchod. Hlavním cílem práce je zanalyzovat a zhodnotit význam námořní přepravy pro obchod mezi EU a USA. Vedlejším cílem práce je zhodnotit současnou situaci a trendy v námořní dopravě. Hlavní zkoumané aspekty jsou hodnota přepravovaného zboží, objem přepravovaného zboží, nejvýznamnější kategorie přepravovaného zboží, nejvýznamnější přístavy apod.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses