Marketingová strategie firmy Leo Express Global a. s. na domácím a zahraničních trzích, srovnání s konkurencí - Příplata, František; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Nekuža, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce má za cíl zhodnotit marketingovou strategii společnosti Leo Express Global a. s. jako celek a poskytnout na základě pozorování vlastní doporučení pro možný rozvoj společnosti po stránce produktové, komunikační, cenové či popřípadě distribuční. Práce se zabývá mimo hlavní problematiku, kterou je marketingová strategie, i historickou stránkou společnosti, srovnáním s domácí i zahraniční konkurencí nebo prozkoumáním současného stavu liberalizace na českém trhu vzhledem k německému trhu, kde míra liberalizace je na vyšší úrovni.Pokud jde o hlavní část práce, marketingovou strategii, práce se zaměřuje zejména na marketingový mix a jeho jednotlivé nástroje, kterými jsou produkt, cena, komunikace a distribuce. Tyto jednotlivé parametry jsou dopodrobna analyzovány a následně zhodnocovány. Vyústěním celé práce poté je již zmíněné doporučení na možné zlepšení společnosti v jednotlivých oblastech marketingové strategie vzniklé na základě získaných poznatků.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses