Marketingová strategie vozu Škoda Superb třetí generace na českém a německém trhu - Turek, Martin; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce Marketingová strategie vozu ŠKODA Superb třetí generace na českém a německém trhu si klade za cíl vytvořit konkrétní marketingová doporučení na základě analýzy a srovnání současné marketingové strategie společnosti ŠKODA AUTO a.s. na obou trzích. Velký důraz je kladen na marketingovou komunikaci a hodnocení úspěšnosti současné marketingové strategie modelu Superb na základě vývoje počtu nově registrovaných vozů. Důležitá část práce pojednává o identifikaci pozice ŠKODY Superb na jednotlivých trzích vůči konkurenci. Součástí výzkumu je i rozhovor se specialistkou komunikace produktu ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. paní Alžbětou Šťastnou. Velký význam pro naplnění samotného cíle práce je analýza výsledků dotazníkového šetření z českého a německého trhu. Práce se převážně opírá o výzkumné metody analýzy a komparace.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses