Marketingová strategie Penzionu Chlustov - Čihák, Martin (2019)
V této diplomové práci se zaměřujeme na marketingovou strategii Penzionu Chlustov. Kdy tuto strategii kriticky zhodnocujeme a následně poskytujeme doporučení k vylepšení této strategie. Celá práce se složena ze dvou částí. První část je částí teoretickou, kde se zabýváme teoriemi z oblasti marketingu a vytváříme si teoretická východiska pro analýzy v části praktické. Část praktická je tvořena dotazníkovým šetřením, hloubkovými rozhovory a také četnými analýzami. Mezi tyto analýzy řadíme například SWOT analýzu, PEST analýzu a analýzu konkurence. Výsledky z analýz a výzkumů následně shrnujeme v závěru této práce a poskytujeme doporučení na zlepšení stávající marketingové strategie. Jsme tedy schopni kriticki zhodnotit stav stávající marketingové strategie a navrhnout zlepšení.