Marketingová strategie Penzionu Chlustov - Čihák, Martin; Průša, Přemysl, 1980-; Sýkorová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
V této diplomové práci se zaměřujeme na marketingovou strategii Penzionu Chlustov. Kdy tuto strategii kriticky zhodnocujeme a následně poskytujeme doporučení k vylepšení této strategie. Celá práce se složena ze dvou částí. První část je částí teoretickou, kde se zabýváme teoriemi z oblasti marketingu a vytváříme si teoretická východiska pro analýzy v části praktické. Část praktická je tvořena dotazníkovým šetřením, hloubkovými rozhovory a také četnými analýzami. Mezi tyto analýzy řadíme například SWOT analýzu, PEST analýzu a analýzu konkurence. Výsledky z analýz a výzkumů následně shrnujeme v závěru této práce a poskytujeme doporučení na zlepšení stávající marketingové strategie. Jsme tedy schopni kriticki zhodnotit stav stávající marketingové strategie a navrhnout zlepšení.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses