Marketingová strategie vybrané firmy - Bambasová, Klára (2019)
Bakalářská práce se zabývá tématem marketingové strategie dané firmy a návrhů na její zlěpšení. V první části práce je hovořeno obecně o marketingu a jsou zde představeny některé teorie. Druhá část práce je věnována představení společnosti jako takové společně s jejími konkurenty na daném trhu. Ve třetí části pak dochází k definování současné marketingové strategie a k navržení konkrétních zlepšení, která je možné v současnosti aplikovat do praxe.