Marketingová strategie vybrané firmy - Bambasová, Klára; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zabývá tématem marketingové strategie dané firmy a návrhů na její zlěpšení. V první části práce je hovořeno obecně o marketingu a jsou zde představeny některé teorie. Druhá část práce je věnována představení společnosti jako takové společně s jejími konkurenty na daném trhu. Ve třetí části pak dochází k definování současné marketingové strategie a k navržení konkrétních zlepšení, která je možné v současnosti aplikovat do praxe.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses