Marketingová komunikace značek ŠKODA a Hyundai na českém trhu - Sucháček, Radek (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací českého výrobce automobilů Škoda Auto a.s. a českého zastoupení jihokorejské automobilky Hyundai na českém trhu. Cílem práce je, na základě analýzy současné marketingové komunikace značek Hyundai a ŠKODA na českém trhu, představit hlavní komunikační média značek a posoudit jejich marketingové aktivity a komunikovaný obsah, také uvést a rozebrat příklady komunikace z minulých let, které byly kontroverzní pro vnímání značek českým trhem. V teoretické části je práce zaměřena na objasnění základních marketingových pojmů důležitých pro praktické zpracování práce. V praktické části se práce již zabývá samotnou marketingovou komunikací, jejíž srovnání je součástí poslední kapitoly zhodnocení a závěru práce.