Analýza cestovního ruchu v Pardubickém kraji - Bořková, Pavla; Vaníček, Jiří, 1944-; Chaloupka, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zabývá cestovním ruchem v Pardubickém kraji. Jejím cílem je zhodnocení aktuálního stavu turismu v tomto kraji. Teoretická část je věnována definování základních pojmů, popisu charakteristiky kraje a analýze nabídky a poptávky v cestovním ruchu kraje. V praktické části je cestovní ruch zhodnocen za pomoci provedené SWOT analýzy, jsou představy některé formy propagace tohoto kraje a možnosti dalšího rozvoje. V závěrečné části jsou navrhnuta doporučení, jakým směrem by se cestovní ruch mohl dále ubírat.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses