Negativní dopady cestovního ruchu v Českém Krumlově - Bárová, Anna; Vaníček, Jiří, 1944-; Vogelová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na negativní dopady cestovního ruchu jak obecně, tak konkrétně ve městě Český Krumlov, které se v posledních letech potýká s vysokou návštěvností způsobující ve městě řadu problémů. V teoretické části je popsán vývoj cestovního ruchu, masový, společensky odpovědný a udržitelný cestovní ruch. Následující kapitola je věnována městu Český Krumlov, jeho historii, návštěvnosti a popisu atraktivit. Práci uzavírá vyhodnocení dotazníkového šetření mezi obyvateli Českého Krumlova týkající se cestovního ruchu v jejich městě.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses