Donald Trump a migrace : brzdy při realizaci jeho politiky v první polovině funkčního období - Petržilková, Jana; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Veselý, Zdeněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Zahraniční politika Spojených států amerických je v současnosti jedna z nejsledovanějších záležitostí v oblasti mezinárodních vztahů. Hlavním cílem této práce je zhodnocení zahraniční politiky v první polovině funkčního období Donalda Trumpa. Práce se zabývá především otázkou migrace, na jejímž příkladu je sledována schopnost Donalda Trumpa prosadit vlastní vizi v rámci amerického politického systému, který je založen na oddělení mocí a principu brzd a rovnovah.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses