Trh s nerostnými surovinami v Jihoafrické republice - Mykhailova, Tatiana (2019)
Tato diplomová práce je zaměřena na zkoumání trhu s nerostnými surovinami v Jihoafrické republice. Hlavním cílem diplomové práce je analýza trhu s nerostnými surovinami, zejména jeho podílu na celkové ekonomice země a zhodnocení potenciálu trhu do budoucna. Podívám se na vývoj trhu v čase, zaměřím se na inovace a změny porovnáním se současným stavem. Po zhodnocení současného stavu práce bude zaměřena na zhodnocení možného dalšího vývoje trhu a možnost investování do těžebního sektoru.