Trh s nerostnými surovinami v Jihoafrické republice - Mykhailova, Tatiana; Hinčica, Vít; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato diplomová práce je zaměřena na zkoumání trhu s nerostnými surovinami v Jihoafrické republice. Hlavním cílem diplomové práce je analýza trhu s nerostnými surovinami, zejména jeho podílu na celkové ekonomice země a zhodnocení potenciálu trhu do budoucna. Podívám se na vývoj trhu v čase, zaměřím se na inovace a změny porovnáním se současným stavem. Po zhodnocení současného stavu práce bude zaměřena na zhodnocení možného dalšího vývoje trhu a možnost investování do těžebního sektoru.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses