Analýza online komunikace a propagace firem - Gorbatykh, Elena; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato bakalářská práce je věnována online komunikaci a propagaci firem. Hlavním cílem je vytvořit model efektivní strategie internetového marketingu, který je prezentován formou seznamu doporučení. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá běžným a internetovým marketingem. Zvláštní pozornost je věnována kontextové a grafické reklamě a využití sociálních sítí pro marketingové účely (SMM). Malá část práce poskytuje prognózy vývoje internetového marketingu v budoucnu. Praktická část obsahuje popis marketingových aktivit společnosti Clever Food s.r.o. na internetu. Na základě získaných dat jsou prezentována doporučení pro firmu, která by mohla přispět ke zvýšení efektivity jejich marketingových aktivit. Hlavním přínosem bakalářské práce je vytvořený seznam doporučení pro celou prezentovanou oblast činnosti.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses