Marketingové využití sítě Instagram - Bashirova, Anastasiia (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou využití sociální sítě Instagram jako marketingového nástroje pro propagaci služeb, zejména v kosmetickém odvětví. Jejím hlavním cílem bylo sestavit návod, jak efektivně prostřednictvím této platformy propagovat kosmetické služby. Práce nejprve popisuje teoretickou součást internetového marketingu a sociálních sítí obecně a rovněž podrobněji seznamuje se samotnou aplikací Instagram. Praktická část je pak věnována studiu marketingové strategie propagace instagramového profilu kosmetického salonu Your Desire. Navrhuje změny ke zlepšení a následně po jejich aplikaci zhodnocuje výsledky. Závěrečná část bakalářské práce se zaměřuje na sestavení efektivního plánu propagace zvoleného oboru prostřednictvím Instagramu, který vychází z poznatků získaných v teoretické části a ze zhodnocení výsledků dosažených v praktické části této práce.