Marketingové využití sítě Instagram - Bashirova, Anastasiia; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou využití sociální sítě Instagram jako marketingového nástroje pro propagaci služeb, zejména v kosmetickém odvětví. Jejím hlavním cílem bylo sestavit návod, jak efektivně prostřednictvím této platformy propagovat kosmetické služby. Práce nejprve popisuje teoretickou součást internetového marketingu a sociálních sítí obecně a rovněž podrobněji seznamuje se samotnou aplikací Instagram. Praktická část je pak věnována studiu marketingové strategie propagace instagramového profilu kosmetického salonu Your Desire. Navrhuje změny ke zlepšení a následně po jejich aplikaci zhodnocuje výsledky. Závěrečná část bakalářské práce se zaměřuje na sestavení efektivního plánu propagace zvoleného oboru prostřednictvím Instagramu, který vychází z poznatků získaných v teoretické části a ze zhodnocení výsledků dosažených v praktické části této práce.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses