Analýza znalosti českých značek piv zahraničními příslušníky generace Y - Šťastný, Jiří (2019)
České pivo je velice populární u nás i v zahraničí. Vzrůstající export tohoto produktu dokazuje jeho popularitu v zahraničí. Cílem je analyzovat znalost a oblíbenost českého piva mezi zahraničními příslušníky generace Y a jejich návyky při jeho konzumaci obecně. První tři kapitoly bakalářské práce popisují teoretické pozadí, které shrnuje základní informace o značkách, přehled spotřebitelských generací, jejich charakteristiku a informace o českém pivovarnictví. Praktická část poté rozebírá vlastní výzkum, který je proveden formou dotazníkového šetření.