Online marketingová stratégia vybranej firmy - Novosadová, Nikola (2019)
Bakalárska práca sa zaoberá online marketingovou stratégiou na príklade portálu VímVíc.cz. Cieľom práce je zhodnotenie online marketingových aktivít a online marketingovej stratégie firmy s následným návrhom konkrétnych odporúčaní pre zvýšenie jej efektivity. Prvá kapitola práce sa zameriava na definovanie samotného online marketingu a jeho významu. Prichádza tiež s detailným popisom jednotlivých online marketingových nástrojov. Druhá kapitola prináša pohľad na tri modely online marketingovej stratégie, a to 10 C, RACE a See-Think-Do-Care. Hlavným prínosom práce je analýza súčasnej online marketingovej stratégie firmy a jej aktivít v online prostredí v tretej kapitole práce, na ktorú nadväzuje sformulovanie konkrétnych odporúčaní pre firmu a návrh online marketingovej stratégie podľa modelu See-Think-Do-Care v kapitole štvrtej.