Postavení společnosti Tesla na trhu elektromobilů - Doležal, Jiří; Gullová, Soňa, 1954-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Hlavním tématem této bakalářské práce je postavení společnosti Tesla na světovém trhu elektromobilů a na jednotlivých regionálních trzích. První kapitola uvádí a popisuje celý trh elektromobilů. Druhá kapitola je zaměřena na představení zkoumané společnosti Tesla a na její postavení na světovém trhu elektromobilů. V poslední části této práce je analyzováno postavení společnosti Tesla v jednotlivých regionech, kde dochází k největším prodejům elektromobilů. Jsou zde popsány výhody a nedostatky společnosti v každém z regionů a její budoucí možný vývoj na těchto trzích.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses