Podnikatelské prostředí Řecka a obchodní vztahy s ČR - Jaroš, Martin; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Hlavním tématem bakalářské práce je analýza současného podnikatelského prostředí Řecka. Cílem práce je navrhnout změny pro řecké podnikatelské prostředí za účelem budoucího rozvoje, dále navrhnout doporučení českým podnikatelským subjektům se zájmem o expanzi na daný trh. Úvod je věnován vymezení důležitých pojmů, následně je podnikatelské prostředí analyzováno pomocí PEST a SWOT analýzy. Závěr práce je věnován vývoji obchodních vztahů obou zemí, komparaci jejich obchodních bilancí a následným návrhům vedoucím ke zlepšení.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses