Marketingová strategie firmy Emco na českém a zahraničních trzích - Kolářová, Veronika; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Jahoda, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato práce pojednává o společnosti Emco, která je českým výrobcem müsli a distributorem zahraničních produktů. Teoretická část práce seznamuje s teorií marketingu, společností a jejími produkty. Praktická část uvádí její marketingové strategie a cíle. V práci je představen marketingový mix společnosti a na jeho základě je vytvořena SWOT analýza. Kromě českého trhu je zde provedena analýza významných exportních trhů. Práce přináší návrhy a doporučení, které jsou založeny na výsledcích dotazníkového šetření. Dotazníkové šetření zkoumá znalost značky, preference spotřebitelů a určuje nejefektivnější marketingové aktivity.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses