Marketingová a komunikační strategie skupiny ERMET-BUCK - Nováková, Barbora (2019)
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy současné marketingové a komunikační strategie skupiny ERMET-BUCK, její následné vyhodnocení a navrhnutí vylepšení do budoucnosti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy marketingu, marketingový mix, strategie a komunikační mix. Praktická část začíná představením skupiny, její historie, činnosti a jsou zde uvedeny základní údaje o jednotlivých firmách, které skupinu tvoří. Poté je analyzována marketingová a komunikační strategie skupiny za pomocí marketingového a komunikačního mixu. Následuje část, ve které je popsán a vyhodnocen vlastní výzkum formou dotazníkového šetření. Na základě předešlých analýz a získaných dat jsou navrhnuta doporučení pro zlepšení marketingové a komunikační strategie skupiny do budoucna.