Marketingová a komunikační strategie skupiny ERMET-BUCK - Nováková, Barbora; Sadílek, Tomáš; Gross, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy současné marketingové a komunikační strategie skupiny ERMET-BUCK, její následné vyhodnocení a navrhnutí vylepšení do budoucnosti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy marketingu, marketingový mix, strategie a komunikační mix. Praktická část začíná představením skupiny, její historie, činnosti a jsou zde uvedeny základní údaje o jednotlivých firmách, které skupinu tvoří. Poté je analyzována marketingová a komunikační strategie skupiny za pomocí marketingového a komunikačního mixu. Následuje část, ve které je popsán a vyhodnocen vlastní výzkum formou dotazníkového šetření. Na základě předešlých analýz a získaných dat jsou navrhnuta doporučení pro zlepšení marketingové a komunikační strategie skupiny do budoucna.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses