Hospodářská politika Německa od krize 2008-2009 po současnost - Richter, Patrick; Neumann, Pavel, 1956-; Bartošková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je popsat a analyzovat hospodářskou politiku Německa od krizového období 2008-2009 až po současnost. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola popisuje vznik krize a její dopady na německou ekonomiku a následně se zaobírá protikrizovými opatřeními. Druhá kapitola se zaměřuje na fiskální konsolidaci německé ekonomiky a na opatření, která byla přijímána za účelem zajištění integrity eurozóny a prohloubení spolupráce v rámci EU. Poslední kapitola řeší současnou hospodářskou politiku Německa. V této kapitole jsou analyzována opatření určená k připravení německé ekonomiky k budoucímu růstu.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses