Komparace přístupu podnikání společnosti Mary Kay na Evropském a Asijském kosmetickém trhu - Ondrušková, Klára (2019)
Cílem práce je zjistit na příkladu společnosti Mary Kay, jak se transnacionální korporace z odvětví kosmetického průmyslu přizpůsobuje odlišnému podnikatelskému prostředí na evropském a asijském kosmetickém trhu a také zhodnotit teritoriální rozdíly a jejich význam pro působení nadnárodní společnosti se zaměřením na kosmetický průmysl.