Komparace přístupu podnikání společnosti Mary Kay na Evropském a Asijském kosmetickém trhu - Ondrušková, Klára; Procházková Iliniţchi, Cristina; Števík, Eva Isabelle; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem práce je zjistit na příkladu společnosti Mary Kay, jak se transnacionální korporace z odvětví kosmetického průmyslu přizpůsobuje odlišnému podnikatelskému prostředí na evropském a asijském kosmetickém trhu a také zhodnotit teritoriální rozdíly a jejich význam pro působení nadnárodní společnosti se zaměřením na kosmetický průmysl.
Vedoucí práce: Cristina Procházková Ilinitchi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses