Nové trendy v marketingové komunikaci - Svoboda, Filip (2019)
Předložená diplomová práce se zabývá novými trendy v oblasti marketingové komunikace. Cílem práce je zjistit, jak se marketingová komunikace vyvíjí, jaké nové formy komunikace je možné a efektivní v dnešní digitální době využít a jaké jsou jejich hlavní výhody.Pro tyty účely dojde k analýze marketingových kampaní využívajících současných trendů a následné zkoumání jejich přínosu pro značku. Na základě výsledků kampaní pak bude možné určit, zda jsou vybrané formy a způsoby marketingové komunikace efektivní či nikoliv. Práce se zároveň bude zabývat i předpokladem budoucího vývoje.