Nové trendy v marketingové komunikaci - Svoboda, Filip; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Laštůvka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Předložená diplomová práce se zabývá novými trendy v oblasti marketingové komunikace. Cílem práce je zjistit, jak se marketingová komunikace vyvíjí, jaké nové formy komunikace je možné a efektivní v dnešní digitální době využít a jaké jsou jejich hlavní výhody.Pro tyty účely dojde k analýze marketingových kampaní využívajících současných trendů a následné zkoumání jejich přínosu pro značku. Na základě výsledků kampaní pak bude možné určit, zda jsou vybrané formy a způsoby marketingové komunikace efektivní či nikoliv. Práce se zároveň bude zabývat i předpokladem budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses