Vnímání značky Fairtrade - Hozáková, Kristýna; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zabývá vnímáním značky Fairtrade obyvateli Prahy. Práce je rozdělena na tři části. Teoretická část se věnuje pojmu značka. V této části jsou na základě literární rešerše vysvětleny pojmy se značkou spjaté. V druhé části práce je vysvětlen koncept férového obchodu. Jsou zde uvedeny organizace, které se fair trade zabývají, následuje popis vývoje certifikační známky Fairtrade. Poslední subkapitola v této části je věnována produktům Fairtrade, které se vyskytují na českém trhu. Ve třetí kapitole jsou zhodnoceny výsledky vlastního dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses