Potenciál smart cities pre ekonomiku ČR - Zvarková, Petra; Neumann, Pavel, 1956-; Vlčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práca analyzuje potenciál smart cities pre ekonomiku ČR. Ponúka podrobný pohľad na príčiny vzniku a proces realizácie celej iniciatívy. Ilustruje priebeh projektov v najúspešnejších modeloch na svete. V druhej časti prezentuje aktérov tejto iniciatívy v ČR a projekty v mestách Praha a Brno. Po analýze jednotlivých projektov práca prináša ich zhodnotenie, polemiku o ich potenciáli a návrhy vylepšení. Záver práce je venovaný zhodnoteniu celej iniciatívy v ČR a odporúčaniam na jej smerovanie do budúcnosti. Cieľom celej práce je ponúknuť čitateľovi podrobné informácie o fenoméne smart cities a navrhnúť jeho vylepšenie a smerovanie do budúcnosti.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses