Komunikační strategie hotelu - Novotná, Kateřina; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá komunikační strategií lázeňského komplexu Spa Resort Libverda v roce 2018. K rozhodnutí o výběru tohoto tématu vedla zejména skutečnost, že marketingová komunikace Spa Resortu Libverda prošla v loňském roce významnou změnou, která se primárně projevila znatelným navýšením množství a kvality používaných nástrojů komunikačního mixu. Cílem práce je zhodnotit nástroje komunikačního mixu, které využíval Spa Resort Libverda v roce 2018 a následně navrhnout doporučení pro zkvalitnění budoucí komunikační strategie tohoto lázeňského komplexu. Práce je rozdělena do dvou stěžejních částí, teoretické a praktické. Teoretická část je věnována primárně marketingu v cestovním ruchu, přičemž největší důraz je kladen na teoretický rámec týkající se marketingové komunikace. V praktické části dochází nejprve k představení lázeňského komplexu, k čemuž je mimo jiné využit rozšířený marketingový mix. Praktická část dále obsahuje popis a zhodnocení komunikační strategie z roku 2018, výslednou SWOT analýzu s důrazem na marketingovou komunikaci a výsledky provedeného dotazníkového šetření, které bylo uskutečněno mezi hosty Spa Resortu Libverda. Propojení výše zmíněných částí stojí za vznikem návrhové části, která obsahuje doporučení pro zlepšení budoucí komunikační strategie.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses