Podnikatelský plán na založení chovatelské stanice - Ovčaričová, Markéta (2019)
Cílem bakalářské práce je stanovení podmínek pro provozování chovatelské stanice pro plemeno brazilská fila a vyhodnocení její ekonomické soběstačnosti ve střednědobém horizontu (3-5 let). Práce se zabývá jak legislativními, tak provozními podmínkami chovu s cílem vyhodnotit předpokládané ekonomické výsledky.