Podnikatelský plán na založení chovatelské stanice - Ovčaričová, Markéta; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem bakalářské práce je stanovení podmínek pro provozování chovatelské stanice pro plemeno brazilská fila a vyhodnocení její ekonomické soběstačnosti ve střednědobém horizontu (3-5 let). Práce se zabývá jak legislativními, tak provozními podmínkami chovu s cílem vyhodnotit předpokládané ekonomické výsledky.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses