Společenská odpovědnost podniku - Vassiliev, Alexander (2019)
Název práce:Návrh na implementaci a hodnocení CSR vybrané společnostiCílem je prezentovat Společenskou Odpovědnost Firem na základě získaných znalosti a dovedností během studia, podložená vizí a příklady mezinárodních korporací. V praktické části práce je popis a analýza vybrané společností, dále navržen mechanismus pro implementaci CSR na základě rekomendací vybraného standardu, probrána problematika formování, vývoje, aplikace v praxi a následné vyhodnocení. Na základě dotazníkového šetření je vypracován návrh na vylepšení pro další využití v implementaci Společenské Odpovědnosti.