Společenská odpovědnost podniku - Vassiliev, Alexander; Sadílek, Tomáš; Hradský, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Název práce:Návrh na implementaci a hodnocení CSR vybrané společnostiCílem je prezentovat Společenskou Odpovědnost Firem na základě získaných znalosti a dovedností během studia, podložená vizí a příklady mezinárodních korporací. V praktické části práce je popis a analýza vybrané společností, dále navržen mechanismus pro implementaci CSR na základě rekomendací vybraného standardu, probrána problematika formování, vývoje, aplikace v praxi a následné vyhodnocení. Na základě dotazníkového šetření je vypracován návrh na vylepšení pro další využití v implementaci Společenské Odpovědnosti.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses