Obchodní a investiční příležitosti na Kypru - Lavička, Vojtěch (2019)
Bakalářská práce popisuje aktuální obchodní a investiční příležitosti na Kypru, specifikuje možnosti uplatnění pro české firmy a podnikatele. Poskytuje informace potřebné ke vstupu na kyperský trh, tedy základní informace o zemi, její ekonomické situaci, investičním prostředí a o vztazích s Českou republikou.