Obchodní a investiční příležitosti na Kypru - Lavička, Vojtěch; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Neumannová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce popisuje aktuální obchodní a investiční příležitosti na Kypru, specifikuje možnosti uplatnění pro české firmy a podnikatele. Poskytuje informace potřebné ke vstupu na kyperský trh, tedy základní informace o zemi, její ekonomické situaci, investičním prostředí a o vztazích s Českou republikou.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses