Zhodnocení proexportní politiky ČR od vstupu do EU - Přibylová, Šárka; Procházková Iliniţchi, Cristina; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Cílem práce je zhodnotit nastavení proexportní politiky ČR od doby jejího vstupu do EU do roku 2017. ČR je významně integrována do světové ekonomiky, její závislost na zahraničním obchodě je vysoká. Rozvinutá průmyslová výroba, nedostatek nerostných surovin i výhodná geografická poloha ve středu Evropy vytváří potřebu efektivního nastavení zahraničně obchodní i proexportní politiky.
Vedoucí práce: Cristina Procházková Ilinitchi
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses