Online marketing a vánoční kampaň retailera - Kodad, Jan; Topolová, Ivana; Šilha, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
V teoretické části se práce zaměřuje na online marketing a jeho problematiku. Nejprve je stručně popsán marketing jako celek, neboť základní principy s online marketingem, jako svou součástí, sdílí. Dále už se práce věnuje samotnému online marketingu, kdy je popsána jeho současná situace a trendy, a to jak z hlediska globálního, tak i lokálního, tedy v rámci České republiky. Teoretická část se rovněž zabývá formami online marketingu jako je social media marketing, SEO, PPC marketing, emailing a další. Dále jsou uvedeny a popsány nejvýznamnější metriky, které jsou v online marketingu používány. Část praktická se věnuje vánoční kampani na online kanálech společnosti Albert Česká republika, a.s. Zde dochází nejprve k popsání obsahu vánoční kampaně na jednotlivých kanálech a poté k jejich vyhodnocení, na základě analýzy příslušných metrik a dat. Z této analýzy, a v některých případech rovněž z vlastního pozorování, vychází návrhy a doporučení, týkající se možností zlepšení jak komunikace, tak rovněž kreativního a technického řešení. V závěru práce je pak kampaň, spolu s návrhy a doporučeními, shrnuta.
Vedoucí práce: Ivana Topolová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses