Compliance v pojišťovnictví - Šálková, Lucie; Andreisová, Lucie; Grmelová, Nicole, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Téma předkládané diplomové práce je zaměřeno na specifika funkce compliance v pojišťovnictví. Cílem je primárně zanalyzovat fungování systému na správu, distribuci, vytváření a schvalování interních předpisů a zhodnotit, proč jsou tyto procesy v praxi využívány. Hodnocení proběhne na základě osobních poznatků získaných z praxe, rozhovorů s představiteli funkce compliance ve společnostech působících rovněž ve finančním sektoru a také za využití právních předpisů, ale i jiných dokumentů upravujících tuto problematiku.
Vedoucí práce: Lucie Andreisová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses