Využitie sociálnych sietí pri budovaní značky - Sokolová, Petra (2019)
Bakalárska práca sa zaoberá využitím sociálnych sietí pri budovaní značky na príklade spoločnosti Carpstyle. Cieľom práce je analýza súčasného využívania sociálnych sietí pri budovaní značky Carpstyle a predloženie návrhov a doporučení na zlepšenie využívania sociálnych sietí pre účely budovania značky a marketingovej komunikácie, ktoré by mohli firme v budúcnosti pomôcť. V teoretickej časti sa práca venuje marketingovej komunikácii, budovaniu značky a sociálnym sieťam. Druhá, praktická časť je venovaná značke Carpstyle. Obsahuje základné informácie o spoločnosti, rozoberá jednotlivé prvky značky a analyzuje využívanie sociálnych sietí