Využitie sociálnych sietí pri budovaní značky - Sokolová, Petra; Sadílek, Tomáš; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalárska práca sa zaoberá využitím sociálnych sietí pri budovaní značky na príklade spoločnosti Carpstyle. Cieľom práce je analýza súčasného využívania sociálnych sietí pri budovaní značky Carpstyle a predloženie návrhov a doporučení na zlepšenie využívania sociálnych sietí pre účely budovania značky a marketingovej komunikácie, ktoré by mohli firme v budúcnosti pomôcť. V teoretickej časti sa práca venuje marketingovej komunikácii, budovaniu značky a sociálnym sieťam. Druhá, praktická časť je venovaná značke Carpstyle. Obsahuje základné informácie o spoločnosti, rozoberá jednotlivé prvky značky a analyzuje využívanie sociálnych sietí
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses