Sociální práva v systému sociálního zabezpečení ČR - Silanteva, Polina (2020)
Cílem této práce je především nalezení sociálních práv, zjištění, která sociální práva jsou garantována a jak jsou poskytována občanům v rámci systému sociálního zabezpečení ČR. V první části práce se bude věnovat důležitému bodu, a to je teorie sociálního pravá a sociálního zabezpečení. V druhé části bakalářské práce je uvedeno jaká jsou sociální práva a kde je můžeme najit. Další podstatnou součástí této práce je třetí kapitola, která se zaměřuje na systém sociálního zabezpečení v České republice.