Vliv Třetí kávové vlny na obchod s kávou - Nguyen, Bich Ngoc; Jedlinský, Jakub; Sejkora, Jiří, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce zkoumá změny na trhu s kávou ve Třetí kávové vlně. Práce obsahuje komparaci tradičního modelu obchodu s kávou a obchodu s výběrovou kávou. První kapitola je věnována kávě jako komoditě a jejímu obchodnímu významu. Druhá část se zabývá vývojem na trhu s kávou ve třech klíčových etapách (vlnách). Předposlední část je věnovavaná způsobu obchodu s výběrovou kávou a zemím produkujícím výběrovou kávu. Poslední kapitola je o budoucím směřováním trhu s (výběrovou) kávou na základě analýzy chování největších společností na trhu.
Vedoucí práce: Jakub Jedlinský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses